skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Xerrada “Un altre model energètic és possible” Col.lectiu Singulars

“Oil Crash-Crisi Energètica : Un nou model energètic és possible”

Ponències a càrrec de:

Antonio Turiel -científic titulat del CSIC
Jordi Soler -científic titulat del CSIC

Quan?
Serà el proper dijous 24 de gener a les 19h.

A on?
Al Casal 3 Voltes Rebel,
Passeig Urrútia 125, Nou Barris.

Qui ho organitza?
El col.lectiu Singulars.

“Des del Col·lectiu Singulars creiem que la divulgació del coneixement ens farà més lliures, i ens ajudarà a créixer personalment i col·lectivament. Com a seguidors que som del programa Singulars, adoptem l’expressió “escoltar per a aprendre”, com a motor principal dels nostres neguits.

En aquesta primera xerrada comencem amb un tema, sovint poc conegut, que creiem que serà fonamental resoldre en un futur cada cop més immediat, donat el col·lapse energètic que ja està amenaçant la nostra forma de viure.

Desitgem que sigui un tema del vostre interès i que gaudiu de les explicacions que l’Antonio Turiel i en Jordi Solé ens oferiran generosament, tant als membres del Col·lectiu Singulars com a tots els amics i interessats.

Es tracta d’un acte gratuït i obert a tothom.”

oil

 

Back To Top