skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Un nou model energètic és possible? Col.lectiu Singulars

Hi ha solució a la crisi energètica? Podem, individualment, fer alguna cosa per revertir la situació? Hi ha alternatives que desconeixem? En qui recauen les responsabilitats?  Som conscients de la situació de col·lapse energètic? 

Aquestes són algunes de les preguntes que es van plantejar i sobre les quals vam estar reflexionant en l’estona de debat de la xerrada que el passat dijous 24 de gener va organitzar el Col·lectiu Singulars al Casal Popular Tres Voltes Rebel.

La xerrada va constar de les ponències i perspectives de Antonio Turiel i Jordi Soler, ambdós reconeguts cientifics del CSIC que ens van parlar del pic màxim de producció l’any 2005 i de la demanada creixent continuada.  Urani, energies renovables, “fraking”, alternatives, paper jugat per governants i òrgans internacionals… no van faltar preguntes i anàlisi, i sobretot ganes de repetir la trobada per aprofundir en els temes oberts.
Des de la Trobada Alternativa de Nou Barris i des del Casal Popular Tres Voltes Rebel, ens agrada molt fer aquest tipus de jornades i activitats de formació, reflexió, debat i analisi i agraim als ponents i al Colectiu Singulars la iniciativa i la participació.
oil
Back To Top