skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Segona Trobada de Col.lectius i Persones Mèxic – dissabte 2 marÇ

Segona Trobada de Col.lectius i Persones Mèxic - dissabte 2 marÇ

Dissabte que ve 2 de març es realitzarà en el Casal Tres Voltes Rebel la Segona Trobada de Col·lectius i Persones sobre Mèxic.

Donant continuïtat al “Primer Encuentro” que es va celebrar el passat 26 de gener, els objectius de la Trobada segueixen sent:

– Conèixer-nos entre els Col·lectius que treballem temes de Mèxic.

– Construir xarxa, sinergies i ponts entre col·lectius i persones.

– Generar espai d’anàlisi col·lectiva sobre la situació de Mèxic.

– Establir bases i plataforma a Barcelona per a poder generar accions quan sigui necessari.

La Trobada és obert a col·lectius, grups, plataformes, projectes grans i petits i a persones a títol individual que estiguin interessades en la situació de Mèxic.

Començarem a les 16h. fins a les 19:30h amb les activitats relatives a la Trobada i després farem un Cinefórum amb la Pel·lícula GIMME THE POWER, de Olallo Ros. (101 min.)

16h.- 19:30h 2na Trobada Col·lectius i Persones Mèxic

20h. Passi Pel·lícula GIMME THE POWER

Gimme the Power ens introduïx al context històric que ens situa en la realitat que es viu actualment a Mèxic. Prenent com pretext i eix central la carrera del grup Molotov, explica de manera ràpida, puntual i divertida la història de la banda, i la tragicomedia de la història mexicana, a la qual està íntimament lligada. Un país en crisi permanent, el seu fallit intent per arribar a la veritable democràcia, i una banda que proporciona la banda sonora del descontentament generalitzat.

us hi esperem!

Back To Top