skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Taller de Cosmètica Natural

Taller de Cosmètica Natural

TALLER COSMÈTICA NATURAL
Destil•lació artesanal de plantes aromàtiques

“La madre Tierra guarda sus dones en la energía de sus frutos, de sus flores, de sus hierbas y de sus maderas; depende de cuáles y de cómo los utilicemos podremos recuperar la magia natural de los aromas”. – Martha Szaga-

En aquest taller pràctic ens endinsarem en el món de la destil•lació de plantes aromàtiques i les propietats dels principis actius que conté cadascuna, utilitzant com a eina un alambic de coure. A més, elaborarem de manera natural i artesanal olis essencials purs i hidrolats (o també anomenats aigües florals o herbals).

Les fragàncies van més enllà d’un simple estímul físic. Explorarem com són capaces d’expressar sentiments i despertar emocions.

Cada participant s’endurà un pot amb el producte realitzat durant el taller.

Preu del taller: 10 euros
socis i sòcies: 7 euros

+ informació: cp3voltesrebel@gmail.com

Back To Top