skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Castanyada a la Mexicana ( Sopar + Copncert )

Castanyada a la Mexicana ( Sopar + Copncert )

Ja ha arribat la tardor i al Casal volem celebrar la castanyada amb tots vosaltres! Per això us animem a que vingueu al Casal, el dijous 31 d’Octubre a sopar amb nosaltres, un sopar mexico-català i amb productes de temporada.

SOPAR : 13 euros
Entrants variats mexico-català
Pernilets de pollastre amb bolets
Postre Sorpresa, beguda i pa
+ Resopó de Castanyes i moniatos

Després del sopar, podrem gaudir d’un bon concert de la mà de …

Muna Makhluf a la veu
Elisa Figueroa Flauta Travessera
Ismael Gonzalez Contrabaix
amb la participació de Rossana

Com ja sabeu, dilluns passat vam estar fent els tallers de preparació de l’altar mexicà. Va ser una activitat molt interessant i participativa, ja gairebé tenim tots els elements per muntar l’altar aquest dilluns vinent i l’altar estarà exposat al Casal durant tota la setmana vinent. Volem agrair a “ENCUENTRO MEX-BCN” la seva participació i ajuda en l’elaboració de l’altar i la dinamització del “Grup de Dones Tres Voltes Rebel”. Volem dedicar aquest altar a les dones assessinades per violència masclista d’enguany. Vine a muntar-lo dilluns 28 d’Octubre o a veure’l durant la setmana vinent.

(*) Per a poder organitzar i cuinar el sopar, necessitem preveure quantes persones serem. Així que si us plau, avisa’ns si tens pensat venir. Pots enviar-nos un mail ( cp3voltesrebel@gmail.com ), un missatge de facebook o passa pel Casal i apuntat (a través de la Marina). Moltes gràcies per la vostra comprensió.

Ens veiem pel Casal, bona setmana i bona tardor!

Back To Top