skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Xerrada Cimentera Lafarge a Montcada [Dimecres 12 Març 19h]

Xerrada Cimentera Lafarge a Montcada [Dimecres 12 Març 19h]

Aquest dimecres 12 de març a les 19h farem una xerrada sobre la cimentera de Montcada i Reixac al Casal Popular Tres Voltes Rebel.

La Plataforma “Aire net” ens explicarà els problemes de salut derivats de tenir una cimentera-incineradora a la seva localitat i la seva campanya que estan duent a terme per tancar-la.

En Sergi López ha gravat un video explicant els motius pel quals la cimentera de Lafarge de Montcada i Reixac hauria de deixar d’incinerar. Aquest video es farà públic als propers dies. Ha estat durant una trobada entre la Plataforma Antininiceració de Montcada i Reixac, la Plataforma Nou Barris Cabrejada i en Sergi López a l’Ateneu Popular 9 Barris.

La campanya veïnal #Judicialacimentera va iniciar el 28 de febrer una campanya de micromecenatge a través de la plataforma goteo.org i el dissabte 15 de març el col·lectiu Pigem@s Revoltos@s organitza un macro festival solidari a l’Ateneu Popular 9 Barris. Tot per portar a Madrid el Judici a la cimentera Lafarge.

Us hi esperem a totes!

Back To Top