skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

TALLERS TARDOR 2014

TALLERS TARDOR 2014

TALLER TEATRE DEL OPRIMIT

Mitjançant les tècniques del teatre, l’expressió corporal, el so i la imatge, realitzarem entre totes una crítica social on nostra participació serà activa i directa. Una bona experiència per descarregar adrenalina i sensacions internes d’una manera diferent. Dimarts de 19:00 a 21:00

carteles_teatreoprimides(1)

TALLER PHOTOSHOP

Encara no estàs dins l’era digital, però vols aprendre a utilitzar les eines per a la creació digital (cartells, fotografia…)No et preocupis. Aquí tenim el taller de photoshop. Seria interessant si l’o l’interessat pogués portar el seu ordinador. Dilluns de 19:00 a 20:30

creacio_digital

TALLER ANGLÈS PER ADULTS

Si vols iniciar-te en l’anglès i aprendre gramàtica, vocabulari i, per descomptat, el necessari per mantenir una conversa, apunta’t a aquest taller. Professora d’anglès especialitzada.  Dilluns de 18:30 a 21:30

angles3vr2014

 

 TALLER IOGA

Mantingues el cos en forma i entrena la ment per afrontar els canvis i l’estrès. Dijous a les 10:00. Possible canvi de dia, depenent de la disponibilitat dels alumns i alumnes

 

TALLER CUINA ALTERNATIVA I SOSTENIBLE EN FAMILIA

Gràcies a Laura Casero i el seu interès per la cuina alternativa i sostenible vam poder gaudir d´una activitat diferent i agradable aprenent que es pot menjar sà sense necessitat de seguir les directrius de les multinacionals.

La següen sessió serà el 11 d´octubre de 10:00 a 13:00 hores  i aprendrem a fer unes pizzes i pà amb ingredients ecològics.

cuina3vr2014cbo

 

TALLER DONES ARTESANES

L´autogestió també es pot portar a altres àmbits com l´artesania. En el nostre cas, les dones artesanes del casal Tres Voltes Rebel cada mes ens ofereixen la possibilitat d´aprendre amb elles a fer servir les nostres mans per crear.

El primer taller es va basar en la bisuteria, mentres que en el següen farem fofulápices (caldrá portar regla i tisores. El taller tindrà un preu de 3 euros per les despeses dels materials que portarà la tallerista)

dones_artesanas     IMG-20140917-WA0006

POSSIBLES TALLERS (A L´ESPERA DE GRUP COMPLET)

CLASSES DE GUITARRA

Iniciació a la guitarra. Sempre has volgut tocar la cada primer diumenge de mes guitarra però mai t’has ensortit? Doncs ara tens l’oportunitat. Per a totes les edats / Grups per nivells. (Espera de confirmació depenent dels i les interessades)

GRUP INFANTIL DE GUITARRA

Iniciació a la guitarra per a infants. Aprendre jugant i divertir-se un instrument tan conegut i popular com la guitarra. Ensenyar a infants el plaer de la música.

TALLER ZUMBA

Dijous 20:00 a 21:30

ZUMBA3VR2014

TALLER FLAMENC

Dimecres de 20:00 a 21:00

taller_flamenco

Back To Top