skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

22 OCTUBRE…VAGA DE TOTES!!!

LES DONES MOVEM EL MÓN… ARA L’ATURAREM!

Com moltes ja sabeu s’està promovent pel dia 22 d’octubre la Vaga de Totes, una iniciativa que sorgeix de diferents espais feministes i a la que s’estan sumant altres dones. El casal Tres Voltes Rebel i la Trobada Alternativa de Nou Barris dona recolçament a aquesta vaga

“Així, la iniciativa ‪#‎VagaDeTotes‬ proposa una vaga productiva, sí, però sobretot una vaga que desbordi els clàssics patrons androcèntrics, que serveixi a totes les persones, treballadores i no treballadores, i a tots els treballs: productius, reproductius, domèstics, sexuals, formals o submergits. Una vaga de consum, una vaga de cures, una vaga de desobediència civil, en fi, una vaga de totes.”

Back To Top