skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Flamenc contra la hispanitat

Així anunciàvem l’acte que des del Casal Popular Tres Voltes Rebel vam organitzar pel passat diumenge 12 d’Octubre. Seguint amb la fòrmula de vermouths artístico-musicals que tant ens agrada, però posant l’accent i la intencionalitat que el dia es mereixia.

Així vam celebrar la nostra anti-hispanitat, el nostre anti-racisme i anti-feixisme. Perquè volem i lluitem per un món on deixi d’existir el colonianisme i el neocolonisme, i on hi puguin existir tots els cantes i els toques possibles.

Aquest diumenge vam poder gaudir del cante flamenco de Senén Sentío al toque de Victor Rosell Contreras i a las palmas Mireia i el ball de Sanda la Canastera. Tots els espectacles que fem al Tres Voltes Rebel ens encanten, però qui escriu aquesta crònica ha de dir que va marxar especialment encantada i emocionada.

De bulerías a tanguillos, passant per alegrías i versionant a grans cantautores llatinoamericanes com Mercedes Sosa o Chavela Vargas. També hi va haver un espai per presentar la campanya de la “Vaga de totes” i per a reflexions polítiques com la gestió de l’èbola o l’assassinat a mèxic de 43 estudiants per part de la policia. Per a la segona part del recital, vam tenir l’encertada idea de sortir a fora del Casal així que vam poder gaudir del sol i l’aire a l’hora que vam fer arribar el cante i el toque als veïns i veïnes.

Des del Casal Popular Tres Voltes Rebel seguim apostant per la cultura com a eina viva de transformació social i seguim convidant-vos a que participeu d’aquest espai, que us el feu vostre i el gaudiu, per no deixar de construïr contrapoder i una base social forta, cohesionada i preparada per combatre el feixisme, el racisme, el colonialisme i el patriarcat. I si pot ser de la mà de la música, per nosaltres molt millor!

El proper vermouth serà el dia 16 de novembre. Us hi esperem!

WP_001910   senen1senen

Back To Top