skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

molt bones festes! ens veiem el 2015

Ahir al casal vam tenir el sorteig de la fantàstica panera de nadal. La sort va anar lligada al número 492. No mireu aviam si el teniu perquè al mateix casal hi era la persona guanyadora. Moltes felicitats Conchi i gaudeix amb la panera!!!
Aprofitem per comunicar-vos que el casal estarà tancat fins el 8 de gener i que aviat podreu tenir la propera agenda cultural del mateix. Al proper trimestre continuarem amb els tallers de photoshop, de àngles i de teatre del oprimit, però hi haurà nous com el taller de cultura i llengua àrab i un taller de dinamització literària i formació en les diferents eines que conformen el fet d’escriure. Per fer l’inscripció cal enviar un email al cp3voltesrebel@gmail.com

Molt bones festes i bon cap d’any. Aviam si el següent ve millor i sinó ja farem nosaltres que així sigui.

Salut i autogestió!!!

Back To Top