skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

FESTA ANIVERSARI CASAL POPULAR TRES VOLTES REBEL.

La festa “extraoficial” va començar el dimecres portant al casal una ampolla  de tres litres de ratafia solidària amb els trabucaires de Cardedeu, multats injustament amb 30.000 € per fer quatre trets a l’aire per tot el poble i concretament una de les aturades va ser on viu l’únic regidor del PP del poble.
http://trabucairescardedeu.cat/?product=ratafia-dels-trabucaires-de-cardedeu La ratafia al casal va acabar-se en un temps record de 48 hores i en breu en tindrem més i continuarem sent solidàries amb les companyes de Cardedeu.

El dijous, va haver la taula rodona “En la Desigualtat no hi ha Justícia” amb la Lourdes “Pitu” de Nou Barris Acull i de Nou Barris Cabrejada i es va passar en primícia el vídeo https://www.youtube.com/watch?v=Eudqx2NIaiI . L’intercanvi d’opinions i experiències va ser molt enriquidor i vam acabar fent un brindis d’aniversari entre totes les assistents.

El divendres van seguir les activitats amb una mojitada popular i amb un concert de “Noel Biniés & Los Morenitos del Montseny” i, la nit va acabar amenitzada per una batalla de punxa discos “Bullangues Vs Feminancis”.

El dissabte va continuar la festa amb un sopar de germanor amb la participació de 53 persones i a continuació va actuar el grup “ Divide i Wencelsalo” que no va deixar indiferent a ningú, amb opinions diverses entre el públic amb unes lletres d’un alt contingut corrosiu, políticament incorrectes i amb un humor negre en algunes de les seves cançons i plenes de sarcasme que no sabies si aplaudir o mantenir un somriure congelat.

El diumenge, va ser la cloenda, amb un ambient molt relaxat. Hi vam comptar amb la presència de “Sonrie x Narices” que va tenir molt bona acollida entre el veïnat més jove i els seus acompanyants més grans. Es va atorgar el premi a la fotografia mes votada del concurs “ No és misèria, és injustícia” https://trobada9barris.wordpress.com/2015/02/22/vota-la-teva-foto-
preferida-no-es-miseria-es-injusticia/ La foto guanyadora va ser “Realidad aparte” d’en Juan Francisco Doblado, amb 51 vots de 97. La segona foto més votada va ser “Con la casa a cuestas” de Quimet. Va finalitzar la jornada amb un dinar popular gratuït amb una vintena de companyes disposades a continuar demà mateix la consolidació del 3VR .

MOLTES GRÀCIES A TOTES QUE HEU PARTICIPAT I QUE ENS DONEU LES

FORCES PER A CONTINUAR LA CULTURA AUTOGESTIONADA I POPULAR .1902991_10205689038012458_2015961457104684027_n

Back To Top