skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

TALLER DE SEXOAFECTIVITAT A CÀRREC DE SALUT ENTRE TOTXS

10253839_1568538713385981_738025281727820380_n

Crònica del taller de Sexoafectivitat, a càrrec del col·lectiu Salut entre totxs

Durant la setmana del 2 al 8 de març es va celebrarla Setmana Lila al Casal Popular Tres Voltes Rebel, que es va organitzar i tirar endavant per la feina i la empenta de diferents col•lectius i persones en motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Nosaltres, com a Assemblea de Joves de Nou Barris vam poderhi participar organitzant conjuntament amb el col•lectiu “Salut Entre Totxs”un tallerper tractar el tema de la Sexoafecitivat, que es va dur a terme el dimarts 3 de març al Casal Popular Tres Voltes Rebel. El taller va resultar ser un èxit.

Les companyes de “Salut Entre Totxs” van conduir el taller d’una manera molt propera, còmoda i dinàmicaque va facilitar la implicació de totes les assistents. A més, va haver-hi un gran nombre de companyes que amb moltes ganes es van apropar per poder participar en el taller, que van valorar de manera molt positiva.

El taller es va organitzar en diferents parts, començant sessió introductòria de relaxació amb exercicis de respiració i meditació, seguida d’un debat en petits grups de persones per poder treballar els diferents mites i tabús que existeixen sobre la Sexoafectivitat. Després de treballar els temes en petits grups de treball es va realitzar una posada en comú per veure a quines conclusions havia arribat cada grup i es va generar un debat força interessant per les diferents visions de les participants.

Agraïm la col•laboració del col•lectiu Salut entre totxs, al Casal Popular Tres Voltes Rebel així com
a totes les persones que van participar.

Salut i Feminisme!

Si voleu mes informació sobre els col•lectius participants o sobre el CP Tres Voltes Rebel, a continuació us deixem les respectives webs:

– Salut entre Totxs: https://salutentretotxs.wordpress.com/
– Casal Popular Tres Voltes Rebel: https://cp3voltesrebel.wordpress.com/
– Assemblea de Joves de Nou Barris: https://www.facebook.com/assembleaj9b?fref=ts

Back To Top