skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

VISITA I CALÇOTADA A SANT JOAN DESPÍ DISSABTE 7-03-2015

Cooperativistes,

el dissabte 7 de març una cinquantena de sòcies, socis, amistats i família vam fer una visita a les pageses proveïdores de la Cooperativa a Sant Joan Despí.

Posteriorment vam fer una calçotada al seu tros amb els seus calçots ecològics.

Va ser una visita molt profitosa ja que ens van explicar com els hi va la pràctica de l’agricultura ecològica i com poc a poc es va fiançant el seu projecte. Vam poder veure verdura de la que mengem habitualment, i els hi vam preguntar dubtes que teníem. Ens van comentar que han ampliat el terreny de cultiu i que tenen un tros més per a fruita i verdura.

També ens van comentar les dificultats que tenen degudes a la climatologia anormal actual.

Després d’un bon dia de sol i un bon dinar amb el espontani aperitiu, els calçots, la carn, hamburgueses vegetals, seitan, tofu, el pa, la salsa romescu, vi, café, pastes i varis pastisos també espontanis vam tornar amb un somriure a la cara cap a Barcelona.

Us adjuntem l’enllaç per a veure les fotos de la jornada:

Back To Top