skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Solidaritat amb les companyes de Movistar!

Companys i companyes,volem insistir en convidar-vos a participar en el vermut que farem el diumenge set de maig al 3VR en solidaritat amb els companys de contractes, subcontractes i autònoms de Movistar en vaga indefinida des de fa ja més d’un mes. Tots els beneficis es destinaran a les caixes de resistència que els permetrà resistir sense treballar mentre la negociació no prosperi favorablement.

Ja us haureu adonat que tot i ser una situació sense precedents està totalment silenciada als medis. Potser la por ha canviat de bàndol. Aquesta lluita és un exemple perquè altres sectors agafin el relleu. Per això, la seva lluita és la nostra, per que la seva victòria serà la de tots nosaltres.
Com ells mateixos diuen, ” Nos han quitado tanto, que hasta nos han quitado el miedo” .
Sumem-nos!!, és la nostra obligació, no els podem deixar sols. Després de tants dies no cal dir que la moral, la il·lusió i els ànims comencen a ser tan importants com les caixes de resistència, i aquí és on nosaltres, amb la nostra presència els hi fem sentir que tenen tot el nostre suport.

¡¡¡¡ÉCHALES UN CABLE!!!!

Diumenge 17 de maig al Casal Popular 3Vr
(Passeig Urrutia 125)

12:00: Xerrada amb Ignasi Pardo ( membre de la Vaga Indefinida)
13:00: Actuació flamenca amb els cantaors David Orta y Senén Sentío
Durant tota la jornada, servei de barra amb tapes a preus populars.

No faltis!!!
Et necessitem!!!

teleafonica_3vrbo

Back To Top