skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Sistema actual de pensions de la Seguretat Social

Al 3 Voltes Revel vàrem parlar de com i perquè els diferents governs han provocat aquesta difícil situació de les pensions. La realitat actual que ens amaguen i la necessitat de desperta a una generació adormida. També vàrem parlar de com els governs humilien el gènere femení i certs l’estats civils i els apliquen pensions més baixes i fins i tot les nega a aquests sectors de contribuents.

Havia 35 asistents, (més 4 joves), que destaquem, malgrat el poc interés que desperta aquest tema en els col.lectius més joves, i es que devant de tants fronts actuals, entenem que es dificil  preocuparse pel futur.
Finalment vam acordar la importància d’una reflexió abans de l’actuació. Doncs el tema d’avui és un mes d’entre tots els que patim i lluitem per canviar a la nostra societat, formant un de sol, la injustícia.
Hem de felicitar als companys de 3VR per la rápida i eficaç feina feta tant abans, per acondicionar l’espai,com després a la recollida.
p6
Back To Top