skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

TXIKI

Amb una assistència de 20 persones vam veure el documental ” Haizea eta Sustraia “de forma incompleta, doncs hi havia parts, especialment al final, en euskera. Intentarem de fer arribar als assistents a l’acte que es van mostrar interessats, una versió completa traduïda.

– Malgrat això i gràcies a les inquietuds de la joventut i la participació dels més grans, en especial a dos amistats de la família, ens van resumir el context polític de fa 40 anys a Euskadi i a Catalunya i en van fer participes de la dura situació de la família .

– Va haver-hi uns moments emotius, durant la magnífica lectura de la poesia d’Álvar Valls “Txiki”, dedicat a la mare i durant el testament de Txiki el dia abans del seu afusellament.

– El sector més jove, arran del debat, va mostrar molta curiositat sobre la vida a la clandestinitat, per la qual cosa valorarem oferir un debat sobre el particular..

Back To Top