skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Bases del concurs de samarretes del curs 2015-2016

Participa en el primer concurs de disseny de la nova samarreta del CasalPopular Tres Voltes Rebel!

Bases del concurs de samarretes del curs 2015-2016

Vols ser la creadora de la nova samarreta del Casal Popular Tres Voltes Rebel? Només cal que ens enviïs el teu disseny a cp3voltesrebel@gmail.com. Deixa volar la teva imaginació i creativitat i participa, qualsevol persona pot fer-ho!

Definició

Què és el casal popular en 5 punts:

  • Un espai social on conviure, créixer i construir unes relacions socials noves on els diners no esdevinguin l’element principal.
  • Un espai d’oci real que depengui només d’allò que vols fer i gaudeixis plenament del contacte real amb altres persones com tu, de totes les edats i procedències.
  • Un espai autogestionat, perquè no depenem de cap institució pública ni privada, ni rebem cap mena de subvenció, només de nosaltres mateixes i del nostre treball i esforç
  • Un espai popular i democràtic, totes les decisions són preses col·lectivament, cada membre del casal és una més del projecte i totes les persones tenen la mateixa veu i vot.
  • Un espai on només ens faltes tu, perquè sense tu i el conjunt de veïnes i veïns de Nou Barris el nostre projecte no té sentit.

Condicions

Aquest es un espai lliure d’actituds sexistes, feixistes, xenòfobes i homòfobes, per tant qualsevol disseny que representi qualsevol d’aquests conceptes serà eliminat del concurs immediatament.

Valorarem molt positivament els dissenys que estiguin vinculats als elements característics de l’espai, del barri del seu ric teixit associatiu i de la gent que hi viu.

Programació

Dimecres 16 de desembre se celebrarà la votació per triar el disseny guanyador, aquesta decisió anirà a càrrec de la gestora del Casal Popular 3 Voltes Rebel.

Dissabte 19 de desembre es comunicarà la guanyadora del concurs.

Premi

El premi principal serà la satisfacció de que el vostre disseny sigui la samarreta més visible d’aquest any a Nou Barris, a més d’una samarreta així com un lot de productes de la cooperativa agroecològica el Llevat de Nou Barris, de franc!!

Back To Top