skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

NOU TALLER!

Els tallers per a Dones han estat gestats per a transformar el teu Viure en femení  i nascuts amb molt d’afecte i molta intenció, i sempre posant el focus d’atenció en què en tot moment et sentis – dins d’un espai de calidesa- còmoda, segura, vital, present i tranquil·la.

Anima’t a venir si vols…

  •       Desenvolupar la teva vida en plenitud
  •       Reforçar l’autoconeixement, capacitats i valors
  •       Expressar la teva veu emocional i afectiva
  •       Connectar el teu cos, la teva ment i el teu esperit amb els ritmes de la natura
  •       Aprendre a través de l’intercanvi d’experiències
  •       Crear vincles sans i construir una xarxa per relacionar-te i identificar-te amb altres dones

Dona, si vols re significar la teva experiència femenina i viure’t com a centre de la teva vida, ets benvinguda a aquests tallers per a Dones!!

Per a aquests Nadals, regala i regala’t un temps i un espai per a fer florèixer la teva essència.

 

Una abraçada femenina, tendra i acollidora,

Sóc dona, filla, germana, mare i amant inquieta de la vida de les seves múltiples manifestacions.

Professional i vocacionalment sóc Psicòloga col·legiada núm. 17122 especialitzada en Psicologia Clínica i Psicologia Educativa per la Universitat Oberta de Catalunya. Màster en Coaching Personal i Màster en Teràpia Breu Estratègica. Actualment en formació del Màster en Estudis de la Diferència Sexual (Universitat de Barcelona). He treballat en l’àmbit de l’orientació psicològica a dones en les seves transicions vitals i en l’atenció i contenció immediata a dones víctimes de violència de gènere. Actualment imparteixo formació sobre creixement personal, acompanyo processos de canvi de dones i les seves filles i fills i facilito cercles de dones, experiència que m’aporta empoderament en el nostre Viure en Femení. Amb moltíssima il·lusió he creat i impartit aquests tallers per a dones portant-los a diferents llocs i moments i espero poder-los compartir amb tu.

PER APUNTAR-TE ENVIA UN CORREU A: cp3voltesrebel@gmail.com

cartell

Back To Top