skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

RETORN A L’ADOLESCÈNCIA

“El divendres 27 de novembre s’acostava la Kafeta “Retorn a aquells meravellosos 2000: retorn a l’adolescència” organitzada per l’Assemblea de Campus Ciutadella (UPF). Aquesta festa autogestionada tenia la intenció de fer una mirada enrere a les vides de les estudiants per intentar disminuir la pressió dels exàmens universitaris que estaven a peu de canyó i fos un espai on pogués venir qualsevol persona per gaudir d’una bona estona totes plegades.

El fet és que l’essència d’aquesta consistia en: recuperar una foto de la teva adolescència, venir vestida igual que a la foto i portar la foto per ensenyar el passat obscur (o no) que totes tenim.

A les 18h va començar la preparació del sopar vegetarià i cel·líac per donar pas a què aquests col·lectius tinguessin la oportunitat de venir a sopar amb nosaltres: pintxos de truita i hummus, paninis i biquinis de formatge, … Tot donava pas a gaudir de l’oci alternatiu totes juntes.

Vam crear un ambient molt familiar entre música i balls, tot pensant que les seves lletres no tinguessin cap component sexista u opressiu. Es va formar molta cohesió entre les persones que vam assistir i les característiques del local van facilitat que l’acollida fos molt positiva!!!”

IMG_6101

Back To Top