skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

SOLIDARITAT AMB LES REFUGIADES

Les jornades de solidaritat amb les refugiades que es van dur a terme al CP Tres Voltes Rebel el pasat dissabte es van iniciar amb una exposició d’uns valuossíssims dibuixos de nenxs dels camps. Per acompanyar-los, unes companyes que venien d’Indomeni, responien a les nostres preguntes sobre la situació als camps.

Seguidament, les cuineres del 15M-La Floresta, van preparar un fabulós dinar popular a la voluntat, del qual tots els beneficis anirien destinats a Fotomovimiento per continuar amb la seva activitat amb les refugiades.

Suna ens va amenitzar l’estona del cafè molt agradablement.

La taula de treball no es va realitzar per manca d’assistència. Pensem que és a causa del fet que tres dies abans va tenir lloc una trobada amb col·lectiu d’arreu de Barcelona que perseguia les mateixes fites.

Desprès d’això, tot a la reduïda assistència, van arribar les projeccions i explicacions de Tono, de Fotomovimiento. El fet que no hi haguès molt de quorum nomès va servir per fer aquest debat més cordial i proper.

Finalment, Mateolika, va arrasar amb la seva música i bon humor.

Volem agrair a totes aquelles persones que van fer possible aquestes jornades d’una manera o altra; igual que a totes les que vau participar!

Aquí us deixem un petit recull de fotografies de la jornada!

Back To Top