skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

PLUS ULTRA I DESMUNTANT SOCIETAT CIVIL CATALANA

Dijous 12 de Maig vam poder rebre al nostre casal un dels millors fotoperiodistes del territori, en Jordi Borràs. Venia a presentar-nos dos llibres de la seva autoria; desmuntant Societat Civil Catalana i Plus Ultra, crònica gràfica de l’espanyolisme a Catalunya.

 

La presentació va ser molt dinàmica, ell ens explicava tot el procés de recollida d’informació per fer els llibres, un treball molt extens sobre l’extrema dreta, amb anys d’investigació per part seva. Gràcies a les seves paraules ens vam poder adonar fins on arriba l’extrema dreta al nostre país, un recorregut per tots els tipus d’organitzacions i partits que han sembrat i sembren odi allà on paren. Les intervencions del públic eren nombroses, és un tema que fa sorgir molts dubtes, i cada cop van anar arribant a un punt on la sala va estar d’acord en un punt comú, el feixisme no es pot tolerar, ni aquí ni enlloc. Vam parlar llarga estona sobre els últims fets ocorreguts a l’estat espanyol, amb l’augment d’accions de l’extrema dreta i el que això comportava, així com la situació del nostre barri, Nou Barris, un dels més multiculturals de Barcelona i com afecta aquest problema aquí. En acabar vam poder mirar els llibres amb tranquil·litat i ens vàrem comprar els dos per tenir-los a la Biblioteca Neus Català del casal.

 

Volem agrair la presencia d’en Jordi Borràs i la gent que va venir a la presentació, sense vosaltres res és possible!

 

Back To Top