skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Vetllada feminista de l’AJ9B

El passat divendres 10 de juny La Miliciana – Assemblea de Joves de Nou Barris vam organitzar una vetllada feminista al Casal Popular Tres Voltes Rebel.

Per engegar motors, vam tenir el plaer de comptar amb un taller del col·lectiu Salut entre Totes sobre Autoestima i Salut. Vam començar el taller trencant el gel de l’ambient: movent-nos una miqueta, amb música, estiraments, relaxació… i vam seguir per dir a diferents persones de la sala una cosa que ens agradés de nosaltres mateixes. Això ens va portar a adonar-nos que, poc sorprenentment, ens costa dir coses bones sobre nosaltres mateixes.

IMG-20160615-WA0009Al voltant d’això, per grups, vam compartir estratègies personals per reforçar la nostra autoestima, les vam apuntar i va quedar un póster d’allò més últil i maco que trobareu penjat al Casal!

IMG_20160613_184342381-1Vam quedar tan contentes de la feina de Salut entre totes que la Biblioteca del Casal (Biblioteca Neus Català) va comprar-lis el seu llibre: “Cicle de salut de les dones. Una experiència d’autogestió a Sant Andreu del Palomar”. Passeu quan vulgueu a fullejar-lo!

Per sopar, l’Assemblea de Joves va preparar unes hamburgueses vegetals delicioses, tot un èxit!

Després vam comptar amb la cantautora Suna i dues companyes de Guerrilla Uterina que ens van fer un concert, i per últim PD Cooba va tancar la nit al millor ritme!

Tot plegat una vetllada d’allò més completa i agradable, amb assistència de tota mena de gent. Moltes gràcies a Salut entre totes, a les artistes musicals i a totes les que vau assistir.
Fins la propera!

La Miliciana – Assemblea de Joves de Nou Barris

 

Back To Top