skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Debat: Protocol contra agressions sexistes

Divendres passat vam tenir la nostra primera jornada de debat per l’elaboració col·lectiva d’un protocol de resposta/prevenció d’agressions sexistes. Tot i que només van ser dues hores, va ser molt intens i vivencial gràcies a l’ajuda d’un grup de facilitadores, formades en Treball de Processos que ens van voler acompanyar a començar aquest procés.
Teníem clar que no volíem quedar-nos en el discurs políticament correcte ni quedar-nos a la superfície del tema sinó que calia aprofundir i així ho vam fer.
Vam voler donar cabuda, escoltar i entendre les veus discrepants; vam valorar tant tot el que ens uneix discursivament com tot el que ens separa i vam aturar nos, acollir i cuidar tots aquells moments on l’emoció personal es feia present.
Ens hem quedat amb ganes de més, però no sols de més debat, sinó de més cura, de més conèixer les experiències, relats, situacions que ens han portat a cadascuna de nosaltres a ser les dones que avui som; amb les nostres pors, les nostres reivindicacions, les nostres línies vermelles….
Comencem aquest procés amb il·lusió i confiem en treballar per el·laborar uns protocols entre totes i per a totes.
Seguim!
Back To Top