skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Concentració a Codere contra la repressió sindical

Dimarts 4 d’octubre el Casal Popular 3 Voltes Rebel i la Trobada Alternativa de Nou Barris, vàrem assistir a la concentració de suport al nostre company José Zapata, a la seu de l’empresa de jocs i apostes Codere.

Aquesta multinacional ha sancionat a Zapata, membre del comitè d’empresa i del sindicat Co.Bas a dos mesos sense sou i feina per uns suposats errors en un 1,4% de les seves tasques anuals com a comercial.

Entenem que aquest no és el veritable motiu de la sanció, ja que es tracta d’un número d’accions molt petit i aquestes molt poc fonamentades per part de l’empresa. Considerem que la sanció es deu a una persecució a la seva activitat sindical i a la defensa dels drets col·lectius dels treballadors i treballadores de l’empresa. Aquestes havien tingut el seu fruit a les darreres eleccions sindicals on la seva llista va ser la que va treure més representació dins del comitè d’empresa.

Per tot això ens vàrem aplegar més de setanta persones solidàries davant de les oficines de Codere situades a Palau-solità i Plegamans, demostrant a l’empresa que la persecució sindical cap a Zapata tindrà la resposta col·lectiva de les amigues, companyes de feina i companyes de barri i de sindicat.

Si ens toquen a una, ens toquen a totes.

A més, el dissabte dia 5 de novembre celebrarem un sopar solidari al Casal Popular 3 Voltes Rebel, els beneficis del qual aniran destinats a una caixa de resistència per ajudar econòmicament el nostre companya José Zapata i la seva família, en aquesta dificultat que no és pas individual, sinó que ens l’hem fet col·lectiva.

Qui sembra la misèria recull la rabia.

Prou repressió sindical. Exigim la retirada de la sanció al company Zapata.

Casal Popular Tres Voltes Rebel

Trobada Alternativa de Nou Barris.

img_20161012_115015

Back To Top