skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Mala Kabaret: Mujeres Creadoras

Divendres passat, 14 d’octubre, vam tenir el gran plaer de formar part de la quarta sessió de Mala Kabaret: Mujeres creadoras!

Per què “Mujeres creadoras”? Doncs per reivindicar el lloc que li pertoca a la dona a les arts escèniques, la seva capacitat creativa i l’espai que li és merescut. Com a Casal, és un orgull haver aportat un granet de sorra a la visibilització de la creació artística de les dones i ajudar al gran projecte de Laboratorio Malaka a crear espais per que les dones puguin expressar-se artísticament.

L’espectacle va tenir de tot: de hula hoops a cançons, de pallasses a barrets… i va acabaramb una punxa discos feminista molt bona! Es va generar un espai de complicitat i respecte molt agradable, amb una boníssima assistència de persones d’arreu interessades en gaudir del increïble Mala Kabaret. Totes plegades vam riure molt, vam emocionar-nos i vam ballar… i vam fer nostra la nit.

Moltes gràcies a totes les que vau venir, a les artistazas per compartir amb nosaltres les seves creacions i expressions i a Laboratorio Malaka per la increïble feina que estan duent a terme.

Juntes farem nostra la nit… i els escenaris!

img_20161014_210154

malakabaret

Back To Top