skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Vermut Solidari amb les damnificades per l’Huracà Matthew


Quan fa un mes, des de la gestora del 3VR vam decidir organitzar un vermut per recaptar fons pels cubans afectats per l’huracà Matthew, no podíem imaginar que un dia abans ens aixecaríem amb la trista notícia de la pèrdua del Comandante, del revolucionari, del soldat de les idees, del company Fidel. Després de la paràlisi i l’abatiment del moment, de seguida ens vam arremangar i vam començar amb les compres, a preparar l’espai, a cuinar, a insistir amb la difusió,... per ell; per Fidel, pels cubans, pels haitians que reben l’ajuda internacionalista de Cuba i per nosaltres. Perquè necessitàvem estar juntes per encarar aquesta tristesa que només es pot fer front amb les abraçades d’aquelles que saps que pensen i senten el mateix que tu.


Per nosaltres, perquè hi ha dies que canvien el món i es fa imprescindible posicionarse; i nosaltres, ens vam refermar i vam renovar el nostre compromís de continuar defensant els ideals revolucionaris, a agafar el testimoni del llegat de Fidel i de la revolució.
Vam tenir la companyia de vells i nous amics, va haver hi música, pinxos, emocions contingudes, plors, paraules dites amb els ulls o amb les mans, complicitats i la valuossíssima sensació de no estar soles.


La nostra petita aportació als cubans damnificats i el nostre sincer homenatge al CABALLO, per la seva dignitat, sentit ferm de l’honor i de l’esforç i per ensenyar nos a lluitar perquè un món millor és  possible i més que necessari.


Sit tibi terra levis

img-20161202-wa0023

Back To Top