skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Festa de la panera

El 905 va ser el número guanyador de la Panera del 3VR, el passat 23 de desembre.
Un, dels 1000 números que vam vendre entre totes durant un parell de mesos, per donar resposta amb aquest sorteig a una de les no poques campanyes econòmiques que fem durant l’any per a fer front a la sostenibilitat econòmica, que precisa qualsevol col·lectiu autogestionat com som nosaltres.
Divendres vam fer una festassa amb música en directe amb companyia del duo Hatuey, acabant amb dues excel·lents PD, per compartir la il·lusió d’haver aconseguit, un cop mes, l’objectiu de la campanya i per desitjar nos totes unes molt bones festes.
Hem fet entrega de la panera, a la Montse, companya de Gràcia que va adquirir el número 905 el dia de la presentació del llibre de la Natza Ferrer.
Moltes gràcies a ella, i a totes les que heu posat el vostre gra de sorra, venen números, comprant-ne o omplint la panera amb la vostra solidaritat i compromís col·lectiu i gràcies, molt especialment, al col·lectiu d’artesanes per la seva implicació i generositat.

L’autogestió ens fa créixer!

Back To Top