skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Dones grans, grans dones

Dijous 12 de gener, donàvem el tret de sortida a les celebracions del desè aniversari del Tres Voltes rebel. Deu anys d’història, deu mesos per celebrar-ho, deu consignes que ens identifiquen com a col·lectiu i com a projecte.
La primera, INTERGENERACIONAL. El casal es construeix dia a dia per les persones i amb elles, volem que sigui reflex de la societat que volem, no segregada i a on s’escoltin totes les veus. Per a nosaltres, ha estat un procés molt enriquidor comptar amb representants de totes les franges d’edat, res del que hem fet, hagués estat possible sense aquesta combinació de rauxa i de seny; sense la il·lusió, motivació, forces, envoltades d’experiència i coneixement.
Hem volgut començar les activitats d’aniversari amb l’exposició “Dones grans. Grans dones” que ens ha donat el marc per retre homenatge a les nostres companyes les iaies flautes, a les àvies que mouen el món, per ser la representació d’allò que volíem expressar.
Avui, tenim molts models de com arribar a ser una dona gran, no és pas un col·lectiu homogeni, però si podem generalitzar en allò que no és;  en desmuntar els tòpics que es relacionen amb la vellesa, com ara, el fi de la sensualitat i la sexualitat; la malaltia, la invisibilitat social, econòmica i política i la passivitat i solitud. Des de fa ja cinc anys, no hi ha manifestació, tancament, desnonament, … sense les seves armilles grogues i és per això que hem volgut realçar la tasca d’aquestes persones que ens regalen el seu temps lluitant per la justícia social. 
Rebeu el nostre petit homenatge i gran reconeixement!!

20170112_191912

Back To Top