skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Poesia gravada a foc

Ple de gom a gom i amb el públic espectant. Així és com es trobava el Casal 3 Voltes Rebel el passat diumenge 22 de gener. Al escenari, un grup de joves músics que transmetien amb plena intensitat un recull de poemes i cançons antifranquistes de la guerra civil i l’època de postguerra.

Sota el títol de “Poesia Gravada a foc”, l’espectacle en estrena i composat especialment per aquesta edició, va ser tot un èxit. Les melodies i veus van transportar els oients al patiment i la lluita d’aquells temps, sota la consciència que l’oblit de la història condemna a repetir els mateixos errors.

El recital-concert va comptar amb una acurada selecció de poemes reivindicatius i cançons on no hi van faltar imprescindibles com “Gallo Negro, Gallo Rojo” de Sánchez Ferlosio, “Yo Era Caperucita” de Gloria Fuertes i “Corrandes d’exili” de Pere Quart. Van ser-hi presents cançons d’aquelles que fan posar la pell de gallina i també, lletres que encoratgen.

Aplaudiments i llàgriments entrecreuades en una atmòsfera de sentiment i proximitat. Un espectacle emotiu, intens i enèrgic, a l’alçada del record d’un conflicte carregat de ferides encara avui obertes. Gràcies per mantenir viva la memòria històrica, un plaer recordar plegades i vibrar amb força, la nostra força.

P.D: us animem a reviure l’ocasió visitant les gravacions de cada una de les peces delaitades en l’espectacle.

Back To Top