skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Monòleg feminista

El passat divendres, la nostra companya Alèxia, ens va regalar el seu debut com a monologuista al casal, oferint nos “Solterona fracasada”. No cal dir que totes vam riure sense parar i vam empatitzar molt amb ella ( o potser era ella amb nosaltres?????….) i amb tot el que explicava.
El que si cal dir, és que l’Alèxia i el seu monòleg ha sintetitzat, en no més de mitja hora, l’essència del nostre projecte, del nostre full de ruta i de com volem fer les coses. Riures a part, no es va quedar amb l’acudit fàcil sinó que aquest era només l’excusa per a deixar nos un missatge combatiu, de lluita i de llibertat per a triar com volem viure, trencant estereotips. I ho va fer com intentem arribar a la gent des del casal, des de la cultura i des de l’oci alternatiu.Entenent que fem política cada cop que aconseguim un canvi en alguna de nosaltres que ens convida a sortir de la nostra individualitat i començar a pensar, a reflexionar i a caminar de manera col·lectiva.
Homes i dones, joves i grans amb molta experiència acumulada vam passar una vetllada de luxe respirant la germanor que ens porta a “conspirar” juntes.

Després de la meravellosa actuació de l’Alèxia, el grup de rap de Sants HCB ens va presentar el seu treball “Bagaudas”. Aquest grup, format per dos joves, ens va demostrar que des de la música també podem construir un discurs anticapitalista i combatiu. Us convidem a cercar el seu nou treball i gaudir de la seva combativitat. Els diners recaptats a la taquilla inversa van anar directament al cas repressiu d’en Valtonyc, condemnat a tres anys i mig de presó per cantar rap polític. Aprofitem per donar tot el nostre suport. La cultura no és delicte!

Back To Top