skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Agraïments Verkami

Agraïments Verkami

Primerament agrair a tothom que ha vingut un any més a l’aniversari del casal, enguany ja en portem onze. Avui, ens trobem al primer dia del llarg cap de setmana que acabem d’iniciar farcit amb moltes activitats. Tant de bo sigui un dels caps de setmana dels molts que passem juntes i ens serveixi per gaudir d’una bona estona plegades. Ens dirigim a totes vosaltres perquè volem mostrar el nostre immens agraïment i explicar d’on i per què va sorgir la idea de fer un verkami al Casal Popular 3 Voltes Rebel.

Com moltes de vosaltres ja sabeu el casal 3voltes rebel és un projecte autogestionat, aquest fet ens dóna una llibertat d’acció i una autonomia que ens defineix com a col·lectiu, però a l’hora ens suposa que fonamentalment depenem de les aportacions de cadascuna de nosaltres, essent així el pilar que sustenta el projecte combatiu a Nou Barris. Sovint, almenys en els darrers anys, per arribar a cobrir totes les despeses, s’han hagut de fer mans i mànigues, però a més en aquests darrers mesos s’han hagut d’afrontar una sèrie de despeses extraordinàries. És en aquesta conjuntura quan es planteja el projecte de micromecenatge, així doncs un cop més vàrem fer una crida a les persones del nostre entorn i vam aconseguir una magnífica resposta comptant amb la participació de persones que formem part activa del projecte, però també d’altres que a través de la seva solidaritat han sumat el seu granet de sorra.

Gràcies, mil gràcies a totes vosaltres, col·lectius, entitats, amics, amigues, mares, pares, àvies, germanes…. que han fet les seves aportacions, gairebé 90 aportacions entre persones i col·lectius que han permès arribar a aconseguir més de 3000 euros que era la xifra que ens havíem marcat inicialment. Amb aquests diners hem pogut afrontar la compra de material (taules, cadires, comprar un ordinador i també segueix en marxa el procés de facilitació i mediació per marcar el rumb cap a on volem anar com a col·lectiu.

Però no ens volem quedar aturades i conformes amb aquesta bona notícia sinó que volem seguir sumant persones al projecte, persones amb compromís i voluntat de transformació, fent una feina de formigueta que ens permeti arribar amb major contundència a les situacions d’injustícia que estem sofrint, per què n’estem fartes!

Abans de finalitzar aquest discurs d’agraïment no ens voldríem oblidar de tots aquells col·lectius que han facilitat material, llibres, cerveses, vins, samarretes… per poder donar com a recompenses a les participants del verkami. En definitiva, sense totes nosaltres aquest projecte no seria possible.

Un cop més i no ens cansarem de repetir-ho, moltes gràcies.
Per finalitzar ens agradaria compartir tres visques amb totes vosaltres:
Visca l’autogestió! Visca Nou Barris! Visca el 3voltes rebel!

Back To Top