skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Sopar Aniversari en homenatge a la companya Adela

ANIVERSARI TRES VOLTES

El local ple. La gent en ganes de gresca, malgrat la pèrdua recent d’una dona activa, lluitadora i valenta.
Un exemple per a tots.

L’homenatge curtet i prou eloqüent. Festiu, i gens llastimer. Com era ella. Silenci total mentre estàvem al escenari. Tothom molt respectuós. Després, música fantàstica i a moure l’esquelet, com li hagués agradat. Segur que estava entre nosaltres ballant…

Sa germana semblava que esperés que passés l’esdeveniment per allargar-li la ma. No va ser possible donar-li el collaret que tant esperava. Però ja no li va fer falta. Els del Taller, sense acostar-nos, ni pretendre-ho, al magnífic espectacle al que enstenien acostumats, vam donar-li un altre caire, perquè sabíem que era impossible fer-ho com elles.

Tot genial.
La única pega: llàstima que ni el vi ni l’aigua fossin de la terra. Em de fer país, noies, i per aquestes petites coses es comença. O s’acaba? Bé. Aniversari genial. Orgullosos de haver-hi estat i haver gaudit en totes vosaltres.

Taller d’Escriptura

Back To Top