skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Crónica El Coñazo

Diumenge 8 van gaudir al Tres Voltes d’un vermut molt especial amb les companyes de Rebellatorum i la seva obra EL COÑAZO.

Les noies de Rebellatorum, pertanyen a l’Associació Animalab i fan teatre feminista. Són defensores de la igualtat de gènere i reivindiquen el dret a les mateixes oportunitats. Ho fan representant escenes de la vida quotidiana, situacions que malauradament han patit alguna d’elles en primera persona i amb les que fàcilment ens identifiquem totes les dones. Ho fan des de l’humor, des de la sàtira i l’exageració buscant la denuncia, la visibilització i la presa de consciència i com diuen elles, amb perspectiva, lluita i ovaris. Després d’uns quants riures i molts aplaudiments, compartim una estona de debat, reflexió en veu alta, propostes i preguntes per repensar juntes.

Ens han amenaçat amb una nova obra que estan muntant…així que ben aviat les tornarem a tenir al casal.
Us esperem!!!!

Back To Top