skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125 L4 Llucmajor | L5 Virrei Amat | H2, H4, D40, D50, V29, M19, 47, 76, 82 i 122

Vermut musical d’octubre

El passat diumenge, 21 d’octubret, les 3VR ens vam retrobar amb el Borraz con Zeta i l’Anita. Ens vam contagiar del seu vitalisme que ens empènyer a apostar per complir els nostres desitjos , com miren de fer elles.  Les seves cançons i el seu estar, no deixen mai indiferent: ens sacsegen de vegades compartint el seu humor i d’altres amb la seva crítica intel·ligent que ens agermana. No podríem haver tingut millor reinici dels vermuts del 3VR que aquest!!

Després de recórrer terres i gents durant més de dos anys al gener marxen a Amèrica Llatina i, com pertoca, els hi desitgem el millor. Els rebrem de nou amb els braços oberts quan tornin aquí, a casa seva. Molta merda!!

Fotografies: nsestratec.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top