skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Repensem la relació dels gossos amb el Casal

Estrenem un nou format d’activitats. El dimecres, dia 24 d’octubre, ens vam trobar per Repensar Plegades sobre la Relació dels Gossos amb l’Espai del Casal.  Us fem trasllat de les conclusions i resolucions a les que vam arribar plegades.

A la realitat convivim amb gossos, tant al Casal com a espai com moltes de les persones que hi participen. L’accés dels gossos al Casal facilita el Casal com a punt de trobada inclusiu i sense limitacions per les persones que es fan càrrec de gossos.

Per tant, apostem per establir paràmetres i criteris comuns per generar unes bases de convivència harmonioses. La responsabilitat de qui porta el gos és mantenir la convivència respectuosa del gos amb l’espai i la resta, tenint en compte l’activitat que hi ha al Casal.

Els punts pactats per tenir en compte són:

  • No accés dels gossos darrera la barra ni aprop dels aliments.
  • No fer servir estris de cuina de persones per donar menjar i begudes als gossos.
  • Si algun gos es posa a lladrar fort i hi ha un acte, hauria de sortir fora a calmar-se per permetre que es segueixi realitzant l’activitat.
  • Gossos lligats, i si les persones de dins del casal ho consensuen i es senten còmodes, es deixaran deslligats.
  • Preguntar per al·lèrgies i pors. Busquem acords per cada situació.
  • Les persones responsables dels gossos, s’haurien de fer càrrec dels desperfectes i brutícia que puguin ocasionar.
  • L’accés de gossos al pis de dalt es limita només en casos que les persones responsables del gos tinguin reunió estiguin a dalt.
  • A fora, seguir l’ordenança pública de que estiguin lligats i/o sota responsabilitat de qui se’n fa càrrec. Ser respectuoses amb el pas i espai del veïnat.

Quan hi hagi situacions de conflicte o en moments en que hi hagi incomoditats o incompatibilitats, buscarem generar punts d’acord  entre les parts implicades. Podeu adreçar-vos a la barra o a la persona tècnica sempre que no us sentiu còmodes a l’espai, buscarem la millor solució.

No dubteu en contactar-nos per qualsveol dubte.

Back To Top