skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Brindis d’aniversari

Bona nit família,

Un cop més celebrem un altre any de resistència, de construcció col·lectiva i d’autogestió. Nosaltres, com a formiguetes anem fent, anem sumant i ens anem consolidant alhora que renovem motivacions, il·lusions i
projectes. L’escenari va canviant i ens hem d’anar recol·locant i redefinint prioritats.

Tenim un escenari complicat, continuem amb un context marcat pel sotrac del referèndum de l’1 d’octubre i la repressió; són molts els mesos que han passat i no ens agenollem als abusos de poder ni a les intimidacions. Els CDR’s ens han demostrat que l’autoorganització i l’empoderament popular són les nostres armes de defensa. Ha entrat a escena també el nacionalisme de Vox i no venen sols; els partits ultres han anat guanyant espai a les democràcies europees i tenim a l’ultradretà de Bolsonaro a Brasil. I no només,…no dedicaré ni un segon a parlar de Trump, fàstic infinit al seu discurs d’odi, xenòfob, masclista, intolerant i dogmàtic religiós.

I nosaltres no hem sortit immunes, el Casal i companyes nostres han patit reiterats atacs feixistes i amenaces que lluny de aturar-nos, han estat un revulsiu per activar la nostra capacitat organitzativa, fent xarxa i juntes, rebutjant el discurs de l’odi, basant-nos en el treball de cures i fent bandera de les llibertats i la convivència. Hem denunciat reiteradament la impunitat amb la qual campa l’extrema dreta i ens reafirmem en treballar per tenir uns barris lliures de violència i de feixisme.

I parlant de cures, recordem que estem treballant en l’elaboració d’un protocol contra les agressions masclistes i que ens ajudi a implementar accions preventives. Ens trobem amb una realitat complexa i difícil d’abordar i és per això que us necessitem a totes, per a fer-ho el més eficaç possible. De fet, tot el projecte 3VR està en revisió, hem començat amb els dimecres de “repensar plegades” on en un ambient informal i alhora seriós, mentre sopem juntes, redefinim cadascun dels punts del nostres fulls de ruta.

Noves realitats i noves companyes de viatge, ens obliguen a adequar l’espai i les definicions a les noves necessitats. Així, que us convidem a participar activament, presencial o virtualment; ens és imprescindible saber que penseu, què us motiva, o a què s’hauria de dedicar espai i temps.

Moltes gràcies per compartir, molt benvingudes totes, i un brindis pel 3Vr i per l’autogestió!!!!

Back To Top