skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Seminari de teoria política per nosaltres i des de nosaltres

Joan Fuster va dir allò de: “tota política que no fem nosaltres, serà feta contra nosaltres”. I variant una mica aquesta cita, també podríem dir que tota teoria que pretengui explicar el funcionament de les societats que no fem nosaltres (la classe treballadora), serà feta contra nosaltres.

En aquest sentit, i amb l’objectiu d’esmolar les nostres eines d’anàlisi de la realitat, des d’Endavant (OSAN) – Nou Barris hem organitzat un seminari de formació política on s’exposessin i se sotmetessin a debat algunes idees fonamentals del pensament marxista. Aquest seminari s’ha dut a terme entre finals de febrer i primers de març, i s’ha estructurat en quatre sessions temàtiques: filosofia, economia, feminisme i alliberament nacional. Tant pel que fa als continguts i els debats, com pel que fa a l’assistència, estem molt satisfetes d’aquesta activitat i ens anima a seguir organitzant més activitats formatives.

Per últim, volem donar les gràcies a totes les persones i col·lectius que han participat i ens han ajudat en la realització del seminari, i en especial al Casal Popular 3 Voltes Rebel per acollir-nos i donar-nos les màximes facilitats.

Back To Top