skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

13é Aniversari

“Que la sort canvii de bàndol”

Del 29 de gener al 2 de febrer celebrarem els 13 anys del casal, i ho farem sense superstició i amb molts ànims. Ho farem amb moltes activitats i retrobant-nos en espais de participació, de lluita i de cures.

També pots col·laborar amb les feines d’aquests dies assumint alguna tasca en el doodle

El dia 29 les companyes de Co.bas faran la presentació de l’assessoria laboral

En el segon dia baixarem al tall de Meridiana per fer front al feixisme i fer lectura del manifest amb un brindis.

Jornada important pel debat en el casal, totes les sòcies i companyes que fem del casal casa nostra hi estem convidades. Acabarem assaborint excel·lents pinxos.

El cap de setmana serà la celebració més lúdica. Dissabte tenim a Borraz con Zeta actuant amb nosaltres, just després del sopar d’aniversari. Pel sopar cal fer reserva, pots fer-la al casal o en aquest formulari de reserva fins al 29 de gener.

El diumenge ens trobarem al migdia, per fer tasts de tallers, per viure l’emoció del concurs de truites (fes la teva millor truita!), per compartir les feines dels col·lectius, escoltar a les companyes de l’Entorn de la Paraula

Durant els dies de l’aniversari trobarem una exposició fotogràfica preparada per Solidaritat Perifèrica.

I com ja és tradició, durant l’aniversari celebrarem el Concurs de Fotografia Tres Voltes Rebel d’enguany.

Aquesta vegada, la temàtica del concurs serà: “LA LLUITA ESTÀ AL CARRER”, i ens podreu adreçar les fotografies fetes mentre participàveu de protestes, accions, reivindicacions o maneres d’auto-organització (des de Urquinaona fins al 1r congrés d’habitatge) que han esdevingut aquests darrers mesos. Val la pena deixar testimoni d’aquests temps que ens ha tocat viure, i per això et convidem a participar d’aquest concurs.

Bases del Concurs de Fotografia del Tres Voltes Rebel

Back To Top