skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Concurs de fotografia del 13é aniversari

Com ja és tradició, durant l’aniversari celebrarem el Concurs de Fotografia Tres Voltes Rebel d’enguany.

Aquesta vegada, la temàtica del concurs serà: “LA LLUITA ESTÀ AL CARRER”, i ens podreu adreçar les fotografies fetes mentre participàveu de protestes, accions, reivindicacions o maneres d’auto-organització (des de Urquinaona fins al 1r congrés d’habitatge) que han esdevingut aquests darrers mesos. Val la pena deixar testimoni d’aquests temps que ens ha tocat viure, i per això et convidem a participar d’aquest concurs.

Bases del Concurs de Fotografia del Tres Voltes Rebel

1) Temàtica “LA LLUITA ESTÀ AL CARRER”

2) De forma lliure i voluntària, envia’ns les fotografies (poden ser més d’una!!) al correu de cp3voltesrebel@gmail.com indicant nom i cognom, títol de la fotografia i un telèfon de contacte. Agrairem que a l’assumpte del correu hi figuri: Concurs de Fotografia Tres Voltes Rebel.

3) El període per enviar les fotografies queda obert des del dia 14 de gener fins el 27 de gener a les 23:59 h.

4) La forma de seleccionar la guanyadora serà amb la col·laboració de totes i tots els presents el divendres 31 de gener i el dissabte 1 de febrer durant les jornades del 13è Aniversari del Casal. Tots els assistents tindran l’opció de votar segons les seves preferències. Ja us podeu guardar les dates, us hi esperem!

5) La fotografia que obtingui més vots s’endurà a casa seva un fabulós regal sorpresa d’economia social i solidària.Back To Top