skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125 L4 Llucmajor | L5 Virrei Amat | H2, H4, D40, D50, V29, M19, 47, 76, 82 i 122

Calendari PUNTES REBELS

Darrers dies per emportar-vos a casa el calendari 2020 de Puntes Rebels!!

Històries personals de dones des d’una altra perspectiva. El calendari FEMINISTA I SOLIDARI que cura la invisibilització de gènere al 2020. Els beneficis de Puntes Rebels 2020 es donaran al projecte ‘Portadores, la feminització de la pobresa a la Frontera Sud’ un projecte de la Asociación Pro Derechos Humanos de Andalucía (APDHA) https://instagram.com/apdhandalucia

Una punta pot ser l’extrem agut d’alguna cosa, el principi o el final. Però una punta també pot ser quelcom que sobresurt, que destaca, que punxa, que es clava. Les nostres PUNTES REBELS del calendari volen destacar, volen clavar-se i rebel·lar-se contra l’ordre establert. Les nostres puntes són les puntes de l’iceberg que amaguen secrets sota l’aigua i que volen explicar-los. Les nostres són puntes de diamants que volen tallar amb les ferides del passat per donar llum a històries personals de moltes dones des d’una altra perspectiva. 

Per 12€

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top