skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125

Assemblea oberta de la Candidatura d’Unitat Popular

Aquest dissabte a les 17h al casal la Candidatura d’Unitat Popular fa una Assemblea Oberta per debatre amb les veïnes i veïns de Nou Barris i el conjunt dels moviments socials i populars del districte sobre la possibilitat de concòrrer a les properes eleccions al Parlament de la Comunitat Autònoma de Catalunya.

Us adjuntem la carta que ens han fet arribar:

Benvolgudes companyes i companys,

Pel fet d’haver coincidit en una o en diverses lluites populars amb vosaltres, el nucli de Nou Barris de la Candidatura d’Unitat Popular
–organització assembleària, independentista i anticapitalista– et/us convida a una trobada dissabte vinent, dia 6 d’octubre, a les 5 de la tarda fins a les 8 del vespre al Casal 3 Voltes Rebel (Pg. d’Urrutia – 125) amb l’objectiu de conèixer la vostra opinió sobre les qüestions següents (altres nuclis de Districte de la CUP de Barcelona estan fent això mateix amb més persones i col·lectius):

• Considereu que la CUP s’ha de presentar a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya? Per què?

• Si la CUP s’hi presentés –la qual cosa decidirem en assemblea general de tota la militància d’aquí a deu dies–, quins penseu que han de ser els punts centrals que ha d’incloure el nostre programa electoral?

• Si la CUP obtingués representació parlamentària, quin paper hi hauria de fer?: 1) una participació plena, en tots els debats i comissions, i contínua? o bé 2) participar-hi només puntualment en les ocasions que serveixin per denunciar l’actual marc polític i econòmic des d’una perspectiva rupturista, en estricta coherència amb els nostres punts programàtics, i en les ocasions que serveixin per donar veu a les lluites populars del nostre país? (mantenint sempre, però, una posició de denúncia constant del Parlament del Principat de Catalunya com una institució derivada de la legalitat espanyola, regionalitzant i contrària als interessos de classe del poble treballador català?

• Si efectivament s’obtingués representació parlamentària, quins mecanismes de diàleg i presa de decisions haurien de mantenir la gent de la CUP al Parlament i els moviments populars?

Aquesta invitació està oberta tant a les organitzacions a les quals adrecem aquest missatge com a persones que en formen part i que vulguin venir a expressar-nos la seva opinió a títol individual.

Us agraïm la vostra atenció,

Salut,

Nucli de Nou Barris de la Candidatura d’Unitat Popular

Barcelona, 2 d’octubre del 2012

Back To Top