skip to Main Content
cp3voltesrebel@gmail.com Passeig d'Urrutia, 125 L4 Llucmajor | L5 Virrei Amat | D40, D50, V29, 47 i 82

Al Casal Popular 3 Voltes Rebel, hi participen diferents col·lectius, us els presentem a continuació.

Si com a col·lectiu voleu passar a formar part del Casal, no dubteu en contactar-nos a cp3voltesrebel@gmail.com o presencialment en horari d’obertura al Casal.


Arran Nou Barris

Arran neix el juliol de 2012 de la unió de Maulets, la CAJEI i diversos col·lectius locals amb la ferma voluntat d’organitzar i mobilitzar tot el jovent independentista i revolucionari en una sola organització de joves de l’Esquerra Independentista.

Des d’ARRAN treballem per construir, des de les nostres viles un futur digne per al jovent del nostre poble. Per aconseguir-ho organitzem la nostra lluita al voltant de tres eixos principals:
– La nostra emancipació nacional dels Països Catalans per així construir un país al servei del poble treballador català.
– Reivindiquem la necessitat d’acabar amb el sistema capitalista i la seva injustícia mundial; per això apostem per la construcció del socialisme.
– La destrucció del sistema cis-hetero-patriarcal, apostant pel feminisme i l’alliberament sexual i de gènere.

Treballem per l’antiracisme i l’antifeixisme, la lluita ecologista, per un habitatge i treball dignes, la lluita antifeixista i antiracista, per l’educació pública i popular i la solidaritat internacionalista.

Als països Catalans, el jovent seguem ARRAN!
Independència | Socialisme | Feminisme

Pàgina web: arran.cat
Xarxes socials: Twitter | Facebook | Instagram


Casal d’Amistat Català-Cubà

El Casal de Cuba de Bcn neix al 1979 per la necessitat de contrastar l’acció agressiva i demolidora de grups d’interès que desenformen sobre la realitat d’aquest país. És un dels nombrosos casals anàlegs distribuïts arreu del territori català. En l’actualitat compta amb més de 200 socis inscrits/es (tot i que el grup promocional més actiu reuneix entre 10 i 15 persones).

Creiem en la Revolució, en el dret del poble cubà a decidir el govern i la organització política i social que vol construir en plena sobirania popular i sense ingerències estrangeres.

Ens admira la igualtat i la justícia social que impulsen, tot i les dificultat derivades de la hostilitat manifesta del imperi nord americà, que perpetua contra la illa un bloqueig criminal mirat a “rendir per fam i infermetat” (com ells mateixos reconeixen) i que perjudica fortament la economia i el desenvolupament del País.

Denunciem que el bloqueig, imposat des del 1959 pels EUA contra Cuba (amb la complicitat de la dreta arreu) és un acte de guerra i un crim internacional de genocidi. Reivindiquem la restitució a Cuba del territori de Guantánamo, ocupat il·legalment per una base naval de marines nord americans.

Impulsem campanyes destinades a donar a conèixer els avenços de la Revolució i a difondre aquella informació que la premsa del nostre sistema tergiversa amb la intenció de desprestigiar, denigrar i ensorrar el sistema cubà.

També facilitem maneres diferents d’apropar-se a Cuba i conviure amb la seva gent, mitjançant la brigada que organitza l’ICAP pel 1er de maig o la brigada José Martí per l’estiu.

En definitiva ens declarem amics de Cuba i la seva revolució perquè lluitem contra el capitalisme i per un mon més just i igualitari, tan aquí a Catalunya com on sigui que la classe treballadora pateixi explotació i aspiri a la pròpia emancipació econòmica, política i social

Pàgina web: Casal Català Cubà de Barcelona

 

CDR Nou Barris

El CDR Nou Barris va nèixer al juliol de 2017 com assemblea en defensa del referèndum d’independència de Catalunya de l’1 d’octibre de 2017. L’objectiu era aconseguir que a Nou Barris el referèndum es pogués realitzar amb normalitat i que les veïnes apostessin per un sí de classe.

Desprès de guanyar el referèndum i de la gran repressió que vam patir al barri, ens vam reconvertir en el Comité en Defensa de la República, amb l’objectiu d’assentar el projecte de país al nostre districte i, a la vegada, construir república sense deixar a ningú enrera, convocant als desnonaments del districte, donant recolzament a persones migrades i a qualsevol acció o manifestació que el moviment associatiu de Nou Barris convoqui.

Xarxes socials: Twitter | Facebook | Instagram


Corrent Roig

Corrent Roig som l’organització catalana de Corriente Roja, secció a l’Estat Espanyol de la Lliga Internacional dels Treballadors/es-IV Internacional (LIT-CI), construïm una sortida obrera i revolucionària!

Som un partit revolucionari autofinançat i ens volem construir amb la classe treballadora i la joventut, unint les lluites actuals amb la lluita pel fi del capitalisme, l’explotació i tot tipus d’opressió, i la construcció d’un món socialista.

Pàgina web: correntroig.org
Xarxes socials: Twitter | Facebook | Instagram


CUP Capgirem Nou Barris

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) és una organització política assembleària d’abast nacional, que s’estèn arreu dels Països Catalans i que treballa per un país socialista i feminista, amb voluntat transformadora i amb la intenció de ser un espai de confluència dels moviments populars, en la lluita per l’alliberament nacional i social. La CUP es l’organització institucional de l’Esquerra Independentista.

La CUP Capgirem Nou Barris es l’assemblea local de la CUP Capgirem Barcelona (Ajuntament de Barcelona) i la CUP Crida Constituent (Parlament de Catalunya). Formem part del projecte de l’Esquerra Independentista de Nou Barris.

Pàgina web: noubarris.cup.cat i capgirembcn.cat | Correu electrònic: noubarris@capgirembcn.cat
Xarxes socials: Twitter | Facebook | Instagram


Endavant Nou Barris

Nucli local de Nou Barris de l’organització política de l’esquerra independentista Endavant (OSAN). Endavant (OSAN) és una organització política independentista, socialista i feminista que desplega el seu treball polític en l’àmbit nacional dels Països Catalans. La nostra organització forma part del moviment polític de l’Esquerra Independentista, agrupat i coordinat actualment en la TEI (Taula de l’Esquerra Independentista).

Per avançar cap a l’objectiu d’una república socialista i feminista dels Països Catalans lliure de tota opressió i explotació, Endavant (OSAN) aposta per la construcció d’Unitat Popular. Aquesta Unitat Popular ha de ser un subjecte polític que representi un contrapoder popular al capitalisme, al patriarcat i als estats espanyol i francès.

En aquesta línia, la nostra organització es proposa donar suport i enfortir el conjunt de lluites populars que abracen tota una diversitat de fronts i eixos: el sindicalisme combatiu, els col·lectius feministes i d’alliberament LGTBI, les plataformes per l’habitatge i els drets socials, la solidaritat antirepressiva, la defensa del territori, l’antifeixisme, la lluita institucional, per citar alguns exemples.

D’altra banda, Endavant (OSAN) també es proposa com a tasca l’elaboració d’anàlisis de conjuntura i de propostes en clau estratègica que ajudin a avançar el conjunt del moviment amb qui compartim objectius. Aquesta tasca considerem que s’ha de realitzar respectant l’autonomia de tots els agents i apostant pel treball en xarxa. També ens proposem créixer i enfortir-nos com a organització, per a poder desplegar una activitat política pròpia.

Per tant, com a nucli local ens proposem desenvolupar el treball polític que acabem de mencionar en el nostre marc d’actuació. Al Casal Popular 3 Voltes Rebel ens hi trobareu fent actes i xerrades, activitats de formació, organitzant campanyes i accions… Nou Barris té un passat i un present d’associacionisme, d’organització popular i de lluita. El seu veïnat ha lliurat moltes batalles per unes condicions de vida dignes. Entre totes farem que Nou Barris sigui Tres Voltes Rebel!

Pàgina web: endavant.org
Xarxes socials: Twitter


Esquerra Independentista de Nou Barris

L’Esquerra Independentista es una taula de coordinació d’Endavant (OSAN), la Coordinadora Obrera Sindical, l’organització juvenil ARRAN, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, la Candidatura d’Unitat Popular i l’organització antirepressiva Alerta Solidària. Aquesta taula te rèplica a la ciutat de Barcelona, amb totes les territoriales de les organitzacions, sota el nom d’Esquerra Independentista del Barcelonès.

A Nou Barris, ARRAN Nou Barris, la CUP Capgirem Nou Barris, Endavant Nou Barris i els nuclis del SEPC als instituts del districte ens coordinem a l’Esquerra Independentista de Nou Barris per lluitar per un Nou Barris i uns Països Catalans feministes i socialistes.

Correu electrònic: ei9b@capgirembcn.cat
Xarxes socials: Twitter | Facebook | Instagram


El Llevat de Nou Barris

La Cooperativa de consum ecològic “El Llevat” és una cooperativa de consum agroecològic que neix el 2009 al districte de Nou Barris i actualment està formada per més de noranta unitats domèstiques arreu Barcelona. Comptem amb 3 punts de recollida de cistelles ubicats a Nou Barris, Sant Andreu i la Vila de Gràcia.

El nostre projecte té com a objectius apropar a la població barcelonina producte ecològic, de comerç just i de proximitat. També volem fomentar el consum responsable, crític, de proximitat, amb criteris socials i laborals dignes i la difusió de la conscienciació mediambiental.

Som un projecte d’autoocupació, fomentem el cooperativisme i treballem en i per fer xarxa de consum alternatiu a Barcelona.

Pàgina web: llevat.org
Xarxes socials: Twitter | Facebook


Klem

A partir de roba de segona mà, customitzem les peces per convertir-les en creacions originals i divertides. No tenim preus barats, tenim preus dignes.

 

 

 

 


Nou Barris LGBTI

Pendent.

 

 

 

 

Correu electrònic: noubarrislgbti@gmail.com
Xarxes socials: Twitter | Facebook | Instagram


Organización Comunista Revolución

Pendent.

 

 

 

 

Pàgina web:
Xarxes socials: Twitter | Facebook | Instagram


Sindicat Co.Bas

Pendent.

 

 

 

 

Pàgina web:
Xarxes socials: Twitter | Facebook | Instagram


Sindicat de Músics Activistes de Catalunya

Els i les treballadores de la música massa sovint ens trobem en situacions que són, com a mínim, indignants; retards de mesos en el pagament de concerts, pagaments que quan t’arriben resulten ser d’una quantitat bastant inferior a la pactada inicialment o, fins i tot, impagaments. Treballs en els quals es neguen a contractar-te, t’obliguen a fer la factura en negre i/o a passar-la per una empresa o falsa cooperativa que es queda amb part dels diners de la teva feina. I això per no parlar de la figura d’autònom, que suposa pagar per a treballar i la qual té unes quotes que per a la majoria de nosaltres són inassumibles.

A la majoria de les feines que realitzem ni estem assegurades ni cotitzem la part que ens toca, renunciant d’aquesta manera a mig i llarg termini a una pensió pública mínimament digna. Això últim, així com el fet d’aspirar a tenir una feina, un salari o en general unes condicions de vida dignes, és una realitat que desgraciadament molts i moltes treballadores del món de la música veiem cada vegada més llunyana.

Som conscients, a més, que existeix una por generalitzada a denunciar o queixar-se i que a molts companys i companyes no les han tornat a trucar d’alguna feina per haver confrontat alguna situació injusta. Però és precisament la por a reclamar els nostres drets el que fa que això segueixi succeint. I hi ha una cosa que hem de tenir clara; l’única sortida a aquesta situació haurà de ser col·lectiva i no individual.

SMAC, organització dels treballadors i treballadores de la música, està creada per posar en comú els teus problemes, explicar quina és la teva situació, i organitzar una resposta conjunta.

El Sindicat de Músics Activistes de Catalunya és una organització que lluita per la defensa i millora dels interessos dels i les músics. SMAC! apareix durant la primavera-estiu del 2016 amb l’objectiu d’aglutinar totes les lluites d’un sector malauradament desorganitzat històricament.

Som un sindicat independent i autofinançat que funcionem de manera assembleària i transparent. Tot i basar la nostra activitat en l’àmbit territorial de Catalunya, mantenim relació directa amb organitzacions sindicals del sector musical dins l’Estat espanyol formant part de la Unión Estatal de Músicos, Intérpretes y Compositoras.

Una de les primeres lluites que estem tirant endavant és intentar aconseguir que les treballadores de la música estiguem contractatdes i assegurades. Així exigim el compliment d’una llei que de moment ens protegeix en aquest aspecte —i que s’incompleix sistemàticament—, el RD 1435/1985; aquest estableix que la part contractant o organitzadora té l’obligació de tramitar l’alta de la Seguretat Social de l’artista i que, per tant, no és necessària la presentació de cap factura per part de l’artista en finalitzar l’actuació.
De la mateixa manera, estem començant a denunciar i a mobilitzar-nos contra els impagaments, retards i altres abusos que els i les músics patim.

Si et trobes en qualsevol situació d’aquestes, si com a music no vols que la precarietat laboral i la inseguretat diària siguin la norma, no dubtis en organitzar-te amb SMAC!

Pàgina web: sindicatsmac.cat | Correu electrònic: sindicatsmac@gmail.com
Xarxes socials: Twitter | Facebook


Ultravioleta

Pendent.

 

 

 

 

Pàgina web:
Xarxes socials: Twitter | Facebook | Instagram


Xarxa Roja

Treballem per bastir un poder popular, antipatriarcal i amb auto-organització del poble treballador per posar els recursos i medis de producció al servei de la majoria social i amb respecte a la Natura. Cal el Socialisme i no s’hi pot arribar reformant el capitalisme sinó destruint-lo. Contra la Constitució monàrquica i el Règim del 78: autodeterminació i República pels pobles de l’Estat. Per la construcció del moviment obrer amb democràcia de base, contra les burocràcies sindicals i suport solidari a totes les lluites, incloses les persones migrants. Pel feminisme de classe que requereix incorporar al moviment obrer i revolucionari els sentit antipatriarcal per superar tota opressió. Per l’anti-imperialisme, sortida de la UE i de l’OTAN, solidaritat amb el poble palestí i tots el pobles agredits o amenaçats per l’imperialisme (Cuba, Veneçuela, Corea del Nord…). Per la superació de la crisi del moviment comunista, integració dels diferents corrents marxistes en una praxi comuna i un debat obert pel balanç de la societat i de la història que ajudi a superar divisions i errors del passat.

Pàgina web: xarxaroja.cat | Correu electrònic: barcelona@redroja.net
Xarxes socials: Twitter | Facebook | YouTube

Back To Top